σκέψεις

6 χρόνια ikariamag!

Είχα δίκιο. Όταν πριν από τρία χρόνια έγραφα αυτή την πτήση για τα τρίτα γενέθλια του ikariamag.gr, ήμουν σίγουρη ότι αυτό το απίθανο ταξίδι θα μακροημερεύσει. Τρία χρόνια αργότερα, το αγαπημένο μου site – παρέα με όλα τα πετούμενα – έσβησε τα έκτα του κεράκια και όλοι μαζί συνεχίζουμε…

ο Κωνσταντίνος φταίει για όλα!

Τι έγινε στο ενδιάμεσο; Δύο επιτυχημένα φεστιβάλ “artεις;”, δύο εκδόσεις των “Ελεύθερων πτήσεων” και πολλά ακόμα που σίγουρα ξεχνάω κι ελπίζω να μην με μαλώσει ο Κωνσταντίνος…. Το πιο σημαντικό πάντως, που δεν σταματώ να το λέω σε κάθε ευκαιρία – πέραν της υπέροχης παρέας ανθρώπων που δημιουργήθηκε σ’ αυτά τα χρόνια – είναι ότι μέσα από τις “Ελεύθερες πτήσεις” αναδείχθηκαν πένες σπουδαίες, που ίσως δεν θα είχαν αλλού την αφορμή να γράψουν, το κίνητρο, την ευκαιρία αν θες, αφήνοντας σε ύπνωση το ταλέντο της γραφής. Και να που εδώ ξεχωρίζουν, συζητιούνται και εν τέλει… εκδίδονται!

Προσωπικά, με τις “πτήσεις” έχω κι ένα παραπάνω δέσιμο καθώς είχα την τιμή (και την τύχη) να παρουσιάσω και τα τρία βιβλία των “Ελεύθερων πτήσεων”, στην Αθήνα και την Ικαρία κι αυτό, όσο να πεις, είναι σπουδαίο! Γι’ αυτό λοιπόν κι εγώ, θα αντιγράψω τις ευχές που έκανα για το ikariamag.gr πριν από τρία χρόνια:

Τα τρία πρώτα χρόνια της πτήσης ήταν τα πιο κρίσιμα. Τώρα πετάμε για τα καλά!

Χρόνια πολλά ikariamag. Χρόνια (μας) πολλά, πετούμενα! Καλές ελεύθερες πτήσεις!

Απάντηση