αστικοί μύθοι

ένα λάδι από χρυσάφι

Μπορεί το ελληνικό χρυσάφι να κατακτήσει τη χώρα του μαύρου χρυσού;

Αν το βάλει στο μυαλό του ο Γιάννης Καμπούρης, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το E-La-Won, ενός από τα πιο δυνατά ελληνικά ελαιόλαδα, γίνεται και αυτό! Στέλνοντας “συστημένο” στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το νέο του προϊόν, την πολυτελή έκδοση του ελαιόλαδου E-La-Won με φύλλα βρώσιμου χρυσού 24 καρατίων!

Τον βρώσιμο χρυσό – που σύμφωνα με τους επιστήμονες είναι ιδιαίτερα θρεπτικός για τον ανθρώπινο οργανισμό – τον συναντήσαμε ξανά πρόσφατα στην Ελλάδα, με το μέλι με χρυσό της Stayia, που παράγεται στην Εύβοια και έχει ήδη κατακτήσει τα ράφια του Harrods στην Αγγλία.

ladi-2Έτσι, δεν θα μπορούσε να αργήσει η εμφάνιση ενός ακόμη καινοτόμου προϊόντος. Η πρωτοποριακή ιδέα συνδυάζει το πολύ καλό και βραβευμένο παρθένο ελαιόλαδο E-La-Won (από τις πιο πρόσφατες βραβεύσεις του ήταν αυτή στα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ Made in Greece Awards) με νιφάδες χρυσού που μοιάζουν να ίπτανται, αιωρούμενες μέσα στο πυκνό λάδι. Το νέο αυτό προϊόν σε κερδίζει αμέσως μόλις το αντικρύσεις: ο χρυσοπράσινος θησαυρός που φιλοξενείται στο επίσης βραβευμένο για τον σχεδιασμό του μπουκάλι, εντυπωσιάζει κι αυτό συνέβη και στους εκπροσώπους του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου των ΗΑΕ.

Κι επειδή εκεί οι επιχειρηματίες δεν αστειεύονται – όταν βρίσκουν κάτι premium το “αρπάζουν” αμέσως – ο Γιάννης Καμπούρης, ως διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, υπέγραψε αμέσως συμφωνία αποκλειστικής εμπορικής αντιπροσώπευσης με την εταιρεία G&D Νatural Products DWC – LLC, η οποία “δουλεύει” μόνο προϊόντα υψηλής αξίας για τα ΗΑΕ. Το “E-LA-WON GOLD” απευθύνεται σε καταναλωτές με υψηλές απαιτήσεις, διατίθεται σε αριθμημένη πολυτελή συσκευασία και θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας δώρο. Γιατί, κακά τα ψέματα, κι όλο το χρυσάφι του κόσμου, δεν μπορεί να ξεπεράσει την αξία του “πράσινου” χρυσού, του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου!

Ένα σχόλιο

Απάντηση