αστικοί μύθοι

η κατερίνα βρανά είναι ένα από τα πέντε πιο αστεία άτομα στον κόσμο

Η Κατερίνα Βρανά, το κορίτσι με το απίθανα φουντωτό μαλλί και την κοφτερή, αστεία ατάκα, είναι και επίσημα μια από τους 5 κορυφαίους κωμικούς του πλανήτη. Η μοναδική γυναίκα. Η μοναδική Ελληνίδα.

Η επίδοσή της στους ημιτελικούς του παγκόσμιου διαγωνισμού κωμωδίας του Laugh Factory «Το Πιο Αστείο Άτομο Στον Κόσμο» της έδωσε την εκτόξευση στον μεγάλο τελικό. Και μάλιστα, οι τρεις κριτές της έδωσαν την υψηλότερη βαθμολογία της βραδιάς (9-10-10)! Τώρα, η πρωτιά της Κατερίνας είναι στο χέρι σου, αφού ο κόσμος είναι αυτός που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή.

Σήμερα, στις 21.00 (ώρα Ελλάδος) είναι ο τελικός. Οι πέντε υποψήφιοι κωμικοί θα παρουσιάσουν στην Φινλανδία για τελευταία φορά τα σόου τους. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, έχεις ΜΟΝΟ 24 ώρες στη διάθεσή σου για να ψηφίσεις την Κατερίνα και να την κάνεις πλανητάρχη της κωμωδίας.
Οπότε, σημέρα το βράδυ στις 21:00, μπες στο www.youtube.com/laughfactoryκαι δες σε live streaming το σόου της. Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει αφού τελειώσει ο διαγωνισμός. Κι έπειτα, διάδωσέ του! Κάνε Fav, Like, Share! Έχεις μπροστά σου μόνο μια μέρα, μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (9/12).
Κι αν πάλι το χάσεις ή δεν μπορείς να παρακολουθήσεις τον διαγωνισμό, μπες στο www.voteforkaterina.com ή στο laughfactory.com/fpiw και ψήφισέ τη απευθείας.
Στο κάτω κάτω, πάρουμε δεν πάρουμε την πρωτιά – που και η πεντάδα είναι σπουδαίο επίτευγμα – θα έχει γελάσει λίγο το χειλάκι μας!

Απάντηση