μένουμε ελλάδα

στάση ερτ #2

Η δεύτερη εβδομάδα της εκπομπής “Στάση ΕΡΤ” ήταν με την αρχή του νέου χρόνου κι εμείς τον υποδεχτήκαμε με χορό, τραγούδια και πολλή αγάπη. Η Παναγιώτα Βλαντή μαζί με την Ιόλη Ανδρεάδη μας έκαναν ποδαρικό, αφού πρώτα ρίξαμε λίγες στροφές χορεύοντας swing με την Μαριάντζελα Σαλίχου και την ομάδα της. Και μετά… η υπέροχη Μαριάννα Τόλη με όλη την ομάδα από τον “Μικρό Πρίγκηπα” μας τραγούδησαν μελωδίες αγάπης.

stasi2 - 1 stasi2 - 5 (1)  stasi2 - 4 (1) stasi2 - 2 (1) stasi2 - 3 (1) stasi2 - 1 (1)

Η Τρίτη ήρθε με άρωμα… Γαλλίας! Η πανύψηλη και πανέμορφη Robyn Bennett ήρθε στο πλατό μας από το Παρίσι και τραγούδησε super funky swing τραγούδια, ξεσηκώνοντας μας (όχι που δεν θέλαμε…) Στην παρέα μας τραβήξαμε και τον Αντίνοο Αλμπάνη με την Γιούλικα Σκαφιδά, που μας μίλησαν για την θεατρική “Αστροφεγγιά” τους.

stasi2 - 7 stasi2 - 6 (1)

Την Τετάρτη πάλι, είχα την μεγάλη χαρά να συναντήσω παλιούς αγαπημένους φίλους: τον Αργύρη Ξάφη που, με αφορμή την “Λαμπεντούζα” στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, συμμετείχε σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για το προσφυγικό στην Τέχνη, ενώ στην συνέχεια ο Αντώνης Λουδάρος, ήρθε με τρεις παραστάσεις και τρελά κέφια… και τίναξε την μπάνκα στον αέρα! “Κερασάκι στην τούρτα” ο George Zervos με την μπάντα του (και την εκρηκτική Εύα Τσάχρα) που μας έκανε να μετανιώσουμε για τα ψηλοτάκουνα της ημέρας!

stasi2 - 2 stasi2 - 3     stasi2 - 8 stasi2 - 9 stasi2 - 10

Και την Πέμπτη… έγινε της Βόρειας και της Νότιας Κορέας! Ο Κλέων Γρηγοριάδης, η Μαρία Καλλιμάνη και η Ιωάννα Μαυρέα, από την πολύ επιτυχημένη “Επανένωση” που ανέβηκε στο Υπόγειο του Κουν, ήρθαν στην εκπομπή για να συζητήσουμε για την αγάπη, την απελπισία του έρωτα, τον εγωϊσμό και τις σχέσεις… Τυχεροί πραγματικά όσοι είδατε φέτος αυτή την παράσταση… Η Αναστασία Κουμίδου ήρθε στην παρέα μας με τον “Capo d’ Istria” της, Γιώργο Κροντήρη, για το ένα και μοναδικό του ανέβασμα στην Παλιά Βουλή ενώ η Μαργαρίτα Πανουσοπούλου, μας γοήτευσε ως ιέρεια του τάνγκο… Και κάπως έτσι έκλεισε η δεύτερη εβδομάδα!

stasi2 - 5 stasi2 - 13 stasi2 - 11 stasi2 - 12

 

Απάντηση