εδώ που τα λέμε… ερχόμαστε!

Αυτό ήταν! Η στιγμή που όλοι (χα, χα καλά, εγώ, η Αθηνά, η Κλειώ και τα άλλα παιδιά) περιμέναμε! Το πλατό μας στήνεται, φωτίζεται, γεμίζει με όμορφα πράγματα και θετική ενέργεια και ετοιμάζεται να μας – και κυρίως σας – υποδεχτεί από αυτήν την Δευτέρα, και κάθε μέρα, από τις 12:15 ως τις 13:30, στην ΕΡΤ2.

edo backstage - 1 edo backstage - 2edo backstage - 5 edo backstage - 8

Όπως ίσως θα διαβάσετε στη σελίδα μας στο Facebook ή στην προσωπική μου σελίδα, έχουμε στήσει ένα γυναικείο μαγκαζίνο, με θέματα απ’ όλη την γκάμα των προβληματισμών της σύγχρονης γυναίκας, τα οποία σκοπεύουμε να προσεγγίσουμε με ρεαλισμό και ειλικρίνεια – εξάλλου, εδώ που τα λέμε, δεν είμαστε super women, παρ’ όλο που σήμερα όλοι μας αντιμετωπίζουν σαν ελβετικούς σουγιάδες – πολυεργαλεία!

Και μην ρωτήσετε, σας προλαβαίνω: ναι, η τέχνη και ο πολιτισμός έχει μεγάλη θέση στην παρέα μας, όπως φυσικά – και το λέω με τεράστια χαρά – όλα όσα αγαπήσαμε στο «Μένουμε Ελλάδα», θέματα, άνθρωποι, ιδέες, δράσεις, ιστορίες, θα μας κρατήσουν συντροφιά και σ’ αυτό το τηλεοπτικό ταξίδι.

edo backstage - 3 edo backstage - 4

Γι’ αυτό, μέχρι την Δευτέρα, πάρε μια γεύση από το τρέιλέρ μας, δες όσο μπορείς το ζεστό μας studio από τις φωτογραφίες μου και κάνε like στη σελίδα μας για να παρακολουθείς από κοντά όσα έχουμε σκαρώσει!

Ανυπομονώ να τα πούμε στον αέρα 🙂